Skip to main content
Nieuws

De bouw start deze maand!

By 12 april 2023april 13th, 2023No Comments

Wilt u ook gelijkvloers wonen op een prachtige locatie naast het monumentale Withofklooster aan de Bisschopsmolenstraat in Etten-Leur? De bouw van nieuwbouwcomplex De Hoogschout start in april 2023! Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Winkels liggen op loopafstand. Zin in ontspanning? Ook geen probleem. Een avondje theater bij cultuurcentrum De Nobelaer of een fietstocht naar natuurgebied Pannenhoef liggen binnen handbereik.

Op deze pagina vindt u het actuele aanbod en de digitale brochure. Bij de makelaars op kantoor ligt een gedrukt exemplaar voor u klaar. Als kenners van Etten-Leur en omgeving ontvangen zij u graag met een kopje koffie of thee en beantwoorden al uw vragen.

Heijblom Makelaardij
Loek Storms | 06 53 83 66 90
E-mailadres: loek@heijblommakelaardij.nl

Storimans & Partners
Bart Kimenai | 06 20 42 60 67
E-mailadres: 

Van der Sande Makelaars
Patricia van de Wijer | 06 20 95 92 90
E-mailadres: p.vandewijer@vandersande.nl

Nieuwbouw heeft vele voordelen:

  • Onderhoudsvrij
  • Energiezuinig en duurzaam, goed voor het milieu én uw portemonnee
  • Comfortabel en veilig, volgens de nieuwste wettelijke (veiligheids)eisen
  • Garantie tijdens de bouw en na oplevering