Skip to main content

Voorinschrijving

Verkoop, het is bíjna zo ver! Samen met de architect en diverse andere adviseurs zijn wij achter de schermen hard aan het werk om onze plannen verder uit te werken.

Hoe verloopt het verkooptraject:

Stappen verkoopproces:
Stap 1: voorinschrijving (juli 2022).
Stap 2: officiële verkoop (oktober 2022)

Wat is voorinschrijving?
In stap 1 bij de voorinschrijving is nog niet alle verkoopinformatie bekend, maar wél kunnen wij al de nieuwe impressies met u delen, de sfeerplattegronden en bandbreedtes van koopsommen. In stap 1 kunt u nu alvast uw voorkeuren doorgeven door middel van het formulier voorinschrijving. De voorinschrijving loopt tot eind augustus 2022.

Hoe hierna verder?
In stap 2 is alle gedetailleerde verkoopinformatie, zoals de verkoopbrochure, gevelaanzichten, definitieve koopsommen, de meer,- en minderwerk mogelijkheden, de aankoopinformatie en contractstukken beschikbaar. De precieze datum van de officiële verkoop, de toewijzingsprocedure, etc. verneemt u op een later moment via een volgende nieuwsbrief. U dient zich bij stap 2 tegen die tijd nogmaals in te schrijven, ondanks uw voorinschrijving. Logisch, want pas op dat moment is álle informatie beschikbaar op basis waarvan u uw definitieve keuze kunt bepalen.

Formulier voorinschrijving (stap 1)

  Als u geen bevestigingsmail heeft ontvangen kan deze zich bevinden in uw spam folder.

  Of neem direct contact
  op met een van de makelaars

  HEIJBLOM-logo-liggend-PMS

  Heijblom Makelaardij

  Loek | 06 53 83 66 90

  Storimans en Partners logo_2 FC

  Storimans & Partners

  Bart | 06 20 42 60 67

  Van der Sande Makelaars

  Patricia | 06 20 95 92 90

  de Hoogschout is een project van

  De-Hoogschout_NBU_logo