Skip to main content
220720-De_Hoogschout_voorkant

Heerlijk
wonen in Etten

In het hart van Etten, gelegen direct aan de Bisschopsmolenstraat,
ontwikkelt Nederlandse Bouw Unie (NBU) 40 royale en statige
appartementen in het project De Hoogschout.
Wonen in De Hoogschout is heerlijk wonen in Etten!

Bekijk het aanbodAanmelden nieuwsbrief
De_Hoogschout_windmolen_icoon
Prachtige locatie aan karakteristieke Bisschopsmolenstraat
De_Hoogschout_architectuur_icoon
Ingetogen
en chique
architectuur
De_Hoogschout_prive_parkeren_icoon
Privé parkeren
en bergen in
halfverdiepte kelder
De_Hoogschout_woonoppervlakte_icoon
Grote variatie in
woonoppervlak
tot ca. 200 m2
De_Hoogschout_sfeer_04
De_Hoogschout_sfeer_05
De_Hoogschout_sfeer_06

De locatie

De appartementen in De Hoogschout worden gerealiseerd naast het monumentale Withofklooster aan de Bisschopsmolenstraat 162 in Etten-Leur. De Bisschopsmolenstraat is een van de meest authentieke straten van de stad. Op steenworp afstand vindt u speciaalzaken, boetiekjes en recreatievoorzieningen zoals cultuurcentrum Nieuwe Nobelaer en fietst u zo de polder in naar bijvoorbeeld Natuurgebied Vloeiweide. Ook het winkelplein aan Kerkwerve is om de hoek voor de dagelijkse boodschappen.

Aanmelden nieuwsbrief
De_Hoogschout_situatietekening

Het plan

De Hoogschout voorziet in 40 luxe koopappartementen, met een oppervlakte die grofweg uiteenloopt vanaf ca. 88 m² tot ca. 198 m². De bijbehorende parkeer- en bergingsvoorzieningen worden half verdiept onder het gebouw gerealiseerd. Vanuit de garage heeft u middels de lift of het trappenhuis een directe toegang tot uw woonlaag.

Om de halfverdiepte parkeervoorziening mogelijk te maken wordt het gebouw een stuk opgetild ten opzichte van het omliggende maaiveld. Niet alleen geeft dit robuuste basement het gebouw extra allure, het maakt bovenal het omliggende groen en/of de dynamische Bisschopsmolenstraat vanuit alle appartementen maximaal beleefbaar.

Bovenop de parkeervoorziening wordt het gebouw opgebouwd uit 4 bouwlagen. Elke bouwlaag biedt ruimte aan 11 appartementen welke allen beschikken over een ruime, goed op de zon georiënteerde buitenruimte. Uitzondering hierop is de toplaag. Deze wordt namelijk terugliggend vormgegeven. Hierdoor is er ruimte voor 7 exclusieve appartementen met zeer royale dakterrassen.

Bekijk de plattegronden
De_Hooschout_Int 4_Type E

planning

Samen met de architect en diverse andere adviseurs zijn wij achter de schermen hard aan het werk om onze plannen verder uit te werken. De grove schetsen van nu moeten worden vertaald in concrete, technisch uitvoerbare ontwerpen. U zult begrijpen dat dit ontwikkelingsproces tijd vergt, maar wij houden van doorpakken en hebben ons tot doel gesteld om al in het derde kwartaal van 2022 te starten met de verkoop. Tegen die tijd zullen ook de verkoopprijzen pas bekend zijn.

Ondertussen houden we u natuurlijk graag op de hoogte van de door ons geboekte voortgang en zullen we gaandeweg steeds meer informatie met u kunnen delen. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkeling rondom De Hoogschout? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief via onderstaand aanmeldformulier.

Aanmelden
voor de nieuwsbrief

Hiernaast kunt u uzelf aanmelden voor de nieuwsbrief. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

  Of neem direct contact
  op met een van de makelaars

  HEIJBLOM-logo-liggend-PMS

  Heijblom Makelaardij

  Loek Storms | 06 53 83 66 90

  Storimans en Partners logo_2 FC

  Storimans & Partners

  Bart Kimenai | 06 20 42 60 67

  Van der Sande Makelaars

  Patricia van de Wijer | 06 20 95 92 90

  de Hoogschout is een project van

  De-Hoogschout_NBU_logo